Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım’dan Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ile Şehit Aileleri ve Gazilere ziyaret gerçekleşti.
Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ziyaret sırasında yaptığı açıklamada: ‘Sayın Müdürüm tarafımıza gerçekleştirdiğiniz ziyaretten ziyadesiyle memnun kaldık. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Aynı zamanda çok başarılı buluyoruz. Diğer taraftan Şehit Yakınları ve Gazilerimize değer veriyorsunuz. Şehit Aileleri ve Gazileri yalnız bırakmayarak desteklerinizi sunuyorsunuz. Bizlerin beklentisi sizin yaptığınız gibi örnek davranışlarla tarafımıza kıymet verilmesidir. Bu samimi yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ediyorum’dedi.
Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım: ‘Sizler için ne yapsak azdır. Her daim elimden geldiğince yanınızda olmaya devam edeceğim. Benim için sizler büyük bir değeriniz. Ben sizlerin sayesinde ülkemizin ayakta durduğuna inanıyorum. Fedakârlıklarınız asla unutulmayacaktır’ diye konuştu.
Atatürk portresi armağan etti
Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım, Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş’a Atatürk portresi armağan etti.